Фалшива новина за “Стани богат” разтресе БНТ! Вижте спира ли хитовото шоу!

21:08, 21 май 19 25 2829 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фалшива новина, свързана със “Стани богат” разтресе коридорите на БНТ този следобед. След като за повече от година големият формат се превърна във флагман на националната медиа, няколко сайта започнаха да препечатват новината, че шоуто ще спре. Според непроверените информации СЕМ се изказал неласкаво за програмата и финансирането й. По тази причина БНТ щяло да спре хитовото лицензно предаване.

Според източници на ТОПНОВИНИ новината за евентуално спиране на “Стани богат” е абсолютно фалшива. Шоуто постига изключително добри резултати като дори успява да създаде големи проблеми за една от двете частни национални телевизии в слота между 19 и 20 часа. Предаването успява изгради лоялна аудитория, която се задържа пред екраните на БНТ и след “Лека нощ, деца!”, по време на новините.

Играта с Михаил Билалов носи позитиви за националната медиа и по време на повторенията. Нещо повече - твърденията, че “Стани богат” излиза твърде скъпо също не отговарят на истината. Според запознати, един брой на предаването струва по-малко на БНТ, отколкото е струвал, когато играта бе част от програмата на Нова. Водещият на обновения “Стани богат” пък се приемал изключително добре от собствениците на лиценза. Наскоро Михаил Билалов е бил номиниран за най-добър водещ от всички държави, в които играта се излъчва.

Към момента ръководството на телевизията не коментира официално откъде идват информациите за край на шоуто. От “Сан Стефано” 29 заявяват само, че “Стани богат” ще излезе във ваканция след 17 юни, заедно с по-голямата част от програмата на БНТ 1.

Въпреки това новият сезон на познавателната игра ще стартира на 9 септември. Още отсега има желаещи, които наесен да седнат на стола на богатството и да опитат сили срещу въпросите на Михаил Билалов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама