ПП ГЕРБ провежда основното си предизборно събитие в ,,Арена Армеец" (На живо)

13:03, 19 май 19 25 1341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ПП ГЕРБ провежда основното си предизборно събитие в препълнената зала "Арена Армеец" в град София.

Специален гост на събитието е кандидатът на ЕНП за председател на следващата Европейска комисия Манфред Вебер.

В предизборното събитие участие взимат членове и симпатизанти на ГЕРБ от всички областни структури на партията в цялата страна, ръководството на ГЕРБ, народни представители, министри, общински съветници, кметове и председатели на общински съвети от ГЕРБ, както и кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС.

 

Началото на събитието бе предшествено от изпълнението на химните на България и Европейския съюз.

Пръв думата взе финансовият министър Владислав Горанов "След президентските избори през 2016 година сме изправени пред едно безпрецедентно политическо генно инжерство, което има за цел да свали законно избраното правителство. Виждаме как ляво и дясно се обединяват с единствената цел да да вземат властта. В това нямаше да има лошо, ако в техните доводи имаше поне капка истина. Законното правителство успя да вдигне заплатите в здравеопазване и образование. Строи се АМ "Хемус". Икономическият ръст на България е сред най-добрите в ЕС. Дългът намалява, а фискалният резерв расте. Може би това е и целта на тези хора - да могат да разпределят тези 10 млрд.. Не бива "Визия за България" да се бърка с "Мизия за България". Финансовата стабилност е важна за нас. Знам, че някои мерки са непопулярни, но ние работим за доброто на България и резултатите го показват. Пожелавам победа на ГЕРБ на предстоящите избори", заяви Владислав Горанов.

Изправени сме пред избори, които ще спечелим, защото имаме прекрасна листа. Това са хора, които ще работят. Александър Йорданов е символ на едно цяло поколение. Имаме най-добрият кандидат за председател на ЕК - г-н Вебер. Това каза председателят на СДС Румен Христов по време на събитието. „На дебата вие бяхте по-добрият, по-компетентният, по-загриженият. Вие говорите с грижа за младите и за решаването на техните жилищни проблеми, както и за сигурността на европейските граждани. Е как да не ви подкрепим?“, обърна се той към Манфред Вебер „Искам да благодаря за далновидността на партия ГЕРБ и Бойко Борисов. Благодаря на г-н Вебер за всичко, което прави за България“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама