Откриха оръжие, свързано с едно от убийствата в Костенец

09:45, 18 май 19 25 1391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

,,За съжаление все още няма резултат и акцията продължава. Нещо ново, което мога да ви кажа, е, че бе открито оръжие, което отговаря по вид и калибър на оръжие, с което бе извършено едно от убийствата. Ще се направят всички експертизи и тогава ще можем да коментираме. Не мога да кажа за кое убийство става въпрос. Тепърва предстоят още претърсвания. Да изчакаме и резултатите от експертизите. Ще бъдете информирани незабавно."

Това каза на извънреден брифинг в Костенец главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, който даде последна иформация за издирването на Стоян Зайков. "Към момента не са получавани нови сигнали. Нямаме данни, че лицето е напуснало страната. Имаме данни, че Стоян Зайков и преди се е укривал в гората. Изкарвал е месеци там и е подготвен. Може да няма помагачи. Смятаме, че Зайков е тук в района и за това продължаваме издирването. Хората трябва да бъдат спокойни. Няма как да ви кажа бройката на хората, които са под охрана. Те са под наш контрол", категоричен беше Иванов. 

"Нямаме сигнал за убито куче в Костенец. И да е имало чупене на врати, това е било в изоставени постройки. Не мисля, че сме подценили ситуацията. Още от първия ден сме тук денонощно. Явно ни е трудно, след като девети ден продължаваме издирването, но сме тук и няма да спрем", обяви главният секретар на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама