Снимки на деня 17 Май 2019

12:30, 17 май 19 25 4137 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Фотография от открития тенис турнир в Рим, Италия.
Чесън Хадли от САЩ а по време на първия кръг на първенството на 2019 PGA в Фармингдейл, Ню Йорк, САЩ. Шампионатът по голф в Америка се провежда от 16 до 19 май.
Корабният екипаж на японската морска самоотбрана от кораба Самидар изхвърля въже, след пристигането на кораба в Филипините във връзка с дипломатическа среща между двете страни.
Наводнени улици на квартал в Асунсин, Парагвай. Повече от 60 хиляди семейства са засегнати от наводненията в цялата страна.
Нападателят на Golden State Warriors Draymond Green иобелязва точки по време на баскетболната среща в плейофите между Golden State Warriors и Portland Trail Blazers в Калифорния.
Произведението "Play-Doh" на Джеф Кунс е изложено по време на изложбата Naked Appearance: The Desire в музея Джумекс в Мексико Сити, Мексико.
Знамена ще бъдат поставени на цялата територия на Австралия в чест на бившия австралийски министър-председател Боб Хоук, който служи като премиер от 1983-1991 г. и е бил ръководител на австралийската партия на труда в четири последователни мандата.
Огромни фойерверки по време на церемонията по откриването на Световно първенство по футбол в Ал Вакра, Катар.
Конго е в епицентъра на кризата с Ебола с появата на множество нови случаи на заболели от заразата.
Фотография от открития тенис турнир в Рим, Италия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама