Снимки на деня 16 Май 2019

12:40, 16 май 19 25 4059 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Aмерикански флагове за Деня на паметта по-късно същия месец във ветеранския мемориален Уатерфронт парк в Елизабет, Ню Джърси, САЩ.
Дервиши танцуват в чест на ритуалите за свещения мюсюлмански месец Рамадан, Сирия.
Днес празнуваме Международния ден на светлината. Отбелязва се от 2018 г. с резолюция на 39-ата сесия Генералната конференция на Организацията за образование, наука и култура в Париж, Франция за да се подчертае ролята на светлината в живота на хората в области като науката, културата и изкуството, образованието, медицината, комуникациите, енергетиката и др.
Гледка към сгради в Люксембург, Люксембург.
Гледка на Сеул откъм пътя Ансан Джарак в  Южна Корея.
Мандатът на Жан-Клод Юнкер като председател на Европейската комисия приключва през ноември 2019 г. и той не търси преизбиране. Европейският съюз започна търсенето на заместител на поста председател на Европейската комисия.
На снимката е заснето произведението Хиляди Луни от китайския художник Ву Джунънг на изложението за дигитално изкуство в Азия в Пекин, Китай.
Американският актьор Киану Рийвс на премиерата на Джон Уик от Лайънсгейт: Глава 3 - в Холивуд, Лос Анджелис, Калифорния.
Фенове на Аякс Амстердам празнуват победата в шампионата след футболния мач Ередивизи между Де Графшап Доетинхем и Аякс Амстердам, в Дотинхем, Холандия.
Aмерикански флагове за Деня на паметта по-късно същия месец във ветеранския мемориален Уатерфронт парк в Елизабет, Ню Джърси, САЩ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама