Къде няма да има вода в София

07:00, 17 май 19 25 1198 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 17 май 2019 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение до бл. 14 жк. „Зона Б-5“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Одрин“ от бул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Партений Нишавски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Одрин“ ъгъла с ул. „Позитано “.

На 17 май 2019 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Монтевидео“ кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Монтевидео“, ул. „Гайтанци“, ул. 315, ул. „Президент Линкълн“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Монтевидео“ ъгъла с ул. „Барите“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 17 май 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Възкресение“ жк. „Красна поляна“ 1 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Румяна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Румяна“ бл. 24.

На 17 май 2019 г. (петък), във връзка с диагностика на уличен водопровод в кв. „Абдовица“ №63 се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Абдовица“ от №1 до №160

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Абдовица“ №88.

На 17 май 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кораб планина“ жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Кораб планина“ от ул. „Трепетлика“ до ул. „Плачковица“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кораб планина“ ъгъла с ул. „Плачковица“.

На 17 май 2019 г. (петък), във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Загребска“ кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Загребска“ от ул. „Ново село“ до ул. „Любляна“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Загребска“ ъгъла с ул. „Любляна“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама