Кобрата: Предстои още едно изслушване по казуса с Джени Суши

08:01, 15 май 19 / Спорт 25 1367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Още едно изслушване трябва да мине премине, за да се реши дали наложеното на Кубрат Пулев наказание от 6 месеца ще остане. Заседанието ще бъде на 22 юли. Това обясни Пулев в скайп разговор по bTV.

Всичко мина перфектно. Имаше сълзи. Джени се разплака, може би искаше да го направи по-драматично. Има изслушване на 22 юли и тогава ще се разбере дали наказанието ще продължи. Трябва да премина тестове, разказа Пулев.

Целувката на Кубрат Пулев ще му коства мача с Антъни Джошуа

Много говорихме, обясних на дълго и широко какво се е случило. Обясних истината и нещата така, както са се случили. В определени моменти тя дори не отговаряше на основни въпроси на комисията. Те й казаха "може би ще поискаш да не отговаряш" и тя не го правеше. За мен обаче е естествено, когато казваш истината да отговаряш. Аз се извиних. Казах, че съжалявам. Запознах се с нейната адвокатка, въпреки че не й беше много приятно, продължи Пулев.

Не мога да повярвам как така директно казваш неща, които не бяха точно така. Казаше неща, които според мен не са така. Много хора в залата се смееха, хора, които бяха присъствали, уточни той.

Джени Суши: Никой не е ял от мен ... все още

Пулев коментира и адвокатката на Джени Суши: "Нейните доводи бяха написани на едни листове и тя просто ги прочете. Нещата й бяха написани като за Туитър по-скоро, което според мен е несериозно. Тя не даде възможност на Джени Суши да говори. Каза неща, които не отговарят на истината".

Не е редно това, което направих, но не съм убил човек. Реагирах емоционално. Искам да благодаря на всички хора, които ме подкрепяха през цялото време, обърна се той към слушателите.

В същото време стана ясно, че Пулев остава победител в мача срещу румънеца Богдан Дину на 23 март в Коста Меса, Калифорния. Тогава българинът вдигна победоносно ръкавиците си след нокаут в 7-ия рунд. 

Дину се оплака, че е получил неправомерен удар в тила, който, според него, е повлиял на крайния развой на мача. Жалбата подадоха негови представители пред Спортната комисия на Калифорния. От там разгледаха случая и заявиха, че ударите на Пулев не са умишлени, а той остава победител. Така активът на българина при професионалистите се запазва - 27 победи (14 с
нокаут) и само 1 загуба.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама