Гурме скандал: Храната за папа Франциск скара готвачи

12:20, 12 май 19 25 1560 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Майстор готвачът Борис Петров скочи на колегата си шеф Иван Манчев, а повод за създалото се напрежение се оказа визитата на Папа Франциск и ангажиментът на Манчев да ги нагости, пише Hotarena.

Шеф Петров написа във Фейсбук: "Няма по-смешно "страхотно" - четиво (с каскет)… И когато Моисей отново слязъл от планината и видял, че олигофрените пак си продължават с идиотиите за изграждане на лъже-култове", пише Борис под споделен линк с интервю на водещия на "Черешката на тортата". Думата "страхотно" не е случайно употребена в кавички, тя бе акцент в представянето на гозбите на Иван Манчев.

„На кардиналите ще бъде поднесено едно страхотно ризото с морски дарове. След това ще приготвим свинско печено с пюре у сос от трюфел. Ще има и салата от розови домати, печени чушки, сирене и пресен босилек, както и крем супа от зеленчуци", бяха думите на кулинара в ефира на Нова тв. Очевидно фактът, че Манчев е успял не само да види, а и да сготви на папската  свита, е подразнил бившия брадър, който изненадващо отнесе критики от последователите си в мрежата.

"Борисе, голям готвач си, но на хейта си ненадминат", пише приятел на Петров. "Някакъв критик ли идваш или си агент на платената реклама за нещастници? Нямаш представа какво съм аз", отговаря в типичния за него стил Петров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама