Ева Майдел в Стамболийски: С парите от Европа подобряваме качеството на живота в по-малките общини

14:30, 11 май 19 / ИЗБОРИ 2019 25 749 Topnovini
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Обновената поликлиника и модерният безплатен транспорт в Стамболийски са примери как в ГЕРБ правим стандарта на живот по-висок. Това каза по време на откриването на ремонтираната поликлиника в Стамболийски кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Ева Майдел, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

По думите ѝ тези инвестиции не идват даром, а са резултат от работата на правителството на Бойко Борисов усърдната работа на кметове като Георги Мараджиев и евродепутатите от ГЕРБ. "Докато в ГЕРБ поставяме бъдещето на България на първо място и инвестираме в здравеопазване, образование, транспортна инфраструктура, почти всяко управление на БСП завършва с фалит на държавата и политическа криза", каза още Майдел.

"Трябва да направим правилния избор на 26 май и да изберем хората, които знаят как да печелят парите от Европа, защото винаги са водени от интересите на българските граждани. Постигнатото от ГЕРБ и евродепутатите е видимо и може да бъде докоснато - улици, здравни заведения, паркове, площади", каза от своя страна кандидатът за евродепутат Младен Шишков, който също бе на откриването на здравното заведение в Стамболийски.

"Всички положителни промени в общини са благодарение на средствата от Европа и за да продължи започнатото, трябва да изберем ГЕРБ на евровота. Това е в името на по-доброто бъдеще на България и на всички българи", завърши той.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Трябва ли да бъде променян романът "Под игото" на Иван Вазов?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 126 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.