Снимки на уикенда 11 - 12 Май 2019

12:30, 12 май 19 25 4068 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В Австралия се провежда шампионат Moet & Chandon по конно надбягване.
Холандският крал Вилем-Александър и кралица Максима позират за фотографи със своите дъщери по време на посещението си във Feria de Abril в Севиля , Испания. Feria de Abril разполага с борби с бикове, коне, луксозни рокли, танци, както и храна и напитки и се провежда от 04 до 11 май 2019 г.
Хокейната среща на между Чехия и Швеция на Световното първенство IIHF в Арена Ондрей Непела в Братислава, Словакия.
Естонският шофьор Отта Танак от екипа на Toyota Gazoo Racing се състезава по време на Рали Чили 2019 в Консепсион, Чили.
Премиерът на Виетнам Нгуен Сюан Фук и неговият непалски колега КП Шарма Оли присъстват на  почетен пост по време на церемонията по посрещането в Президентския дворец в Ханой, Виетнам.
В медиите беше съобщено, че над 600 ракети са били изстреляни в Израел от милитанти в Газа, които убиват четирима израелци. Израел отвърна с въздушни и артилерийски удари по палестинската територия, насочвайки се към 350 обекта, принадлежащи на Хамас и ислямския джихад, които доведоха до убиване на 23 палестинци.
Джеймс Хетфийлд от американската хеви метъл банда Metallica свири, по време на концерт  с на стадиона "Лецигранд" в Цюрих, Швейцария.
Граждани си вземат последно сбогом с бившия министър Алфредо Перес Рубалкаба в долната къща на Мадрид в Мадрид, Испания. Рубалкаба е бивш министър на отбраната и вътрешните работи, както и бивш заместник-председател на Социалистическата партия (PSOE), който почина на 10 май 2019 г след като е претърпял инсулт.
В Австралия се провежда шампионат Moet & Chandon по конно надбягване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама