Лиляна Павлова, ГЕРБ: Важно е да се чуе какво вълнува хората от малките населени места

14:00, 10 май 19 / ИЗБОРИ 2019 25 629 Topnovini
1
2
3

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Лиляна Павлова проведе среща с жители на община Костенец. На срещата присъстваха още областният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, общинският ръководител на ГЕРБ-Костенец Лидия Стоянова, председателят на Общински съвет Костенец Георги Митров, както и представители на образователните институции в града.

В словото си кандидатът за член на Европейския парламент отбеляза, че е важно да се чуе какво вълнува хората от малките населени места като Костенец, Момин проход, Пчелин. Пред нея бяха поставени редица въпроси, като възможностите за развитие на Момин проход като балнеолечебен курорт, по-голяма ефективност на европейските програми, повече възможности за финансиране.

Интресен бе и поставеният въпрос за предизвикателствата, които Лиляна Павлова очаква като евродепутат. В отговор тя заяви, че качествата да събираш съмишленици, да убеждаваш, да изграждаш доверието на останалите са ключови. „Със сигурност ще поставяме важни теми, касаещи българския национален интерес, което няма да се хареса на други държави-членки”, допълни Лиляна Павлова и завърши с думите „Подкрепете ни на 26 май, за да довършим започнатото”.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани