Лиляна Павлова, ГЕРБ: Важно е да се чуе какво вълнува хората от малките населени места

14:00, 10 май 19 25 1424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Лиляна Павлова проведе среща с жители на община Костенец. На срещата присъстваха още областният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, общинският ръководител на ГЕРБ-Костенец Лидия Стоянова, председателят на Общински съвет Костенец Георги Митров, както и представители на образователните институции в града.

В словото си кандидатът за член на Европейския парламент отбеляза, че е важно да се чуе какво вълнува хората от малките населени места като Костенец, Момин проход, Пчелин. Пред нея бяха поставени редица въпроси, като възможностите за развитие на Момин проход като балнеолечебен курорт, по-голяма ефективност на европейските програми, повече възможности за финансиране.

Интресен бе и поставеният въпрос за предизвикателствата, които Лиляна Павлова очаква като евродепутат. В отговор тя заяви, че качествата да събираш съмишленици, да убеждаваш, да изграждаш доверието на останалите са ключови. „Със сигурност ще поставяме важни теми, касаещи българския национален интерес, което няма да се хареса на други държави-членки”, допълни Лиляна Павлова и завърши с думите „Подкрепете ни на 26 май, за да довършим започнатото”.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама