Снимки на деня 8 Май 2019

12:30, 08 май 19 25 4268 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Членове на мексиканската армия и федерална полиция влизат в село Ксалтиангуис, Мексико, след въоръжено противопоставяне, където най-малко двама са убити и четирима са ранени.
Гражданите на Сеул използват обедната си почивка за почивка в потока Cheonggye в центъра на Сеул, Южна Корея.
Иранците минават покрай огромен портрет на ирански мъченик в навечерието на първата годишнина от изтеглянето на САЩ от иранското ядрено споразумение в Техеран, Иран, 07 май 2019 г. Държавният оператор IRIB съобщи на 08 май 2019 г., че президентът Хасан Рухани обяви решението на Иран да се оттегли от част от международното ядрено споразумение за 2015 г., година след като американският президент Тръмп се оттегли от споразумението.
Седем души бяха убити и 20 ранени след борба между затворници в гватемалски в затвора Павон, Гватемала.
Войници с британски бронирани бронирани превозни средства Warrior, практикувани по време на пролетната буря упражнение в Естония. Spring Storm е мащабна военна практика за упражнение на естонските сили за отбрана и съюзните единици на НАТО.
Протестите срещу повторното провеждане на избори в Истанбул, Турция продължава. Турската избирателна комисия на 06 май нареди да се повторят изборите за кмет в Истанбул.
Изглед на египетски артефакти, представен в Националния музей на Рио де Жанейро, Бразилия. Националният музей на Рио де Жанейро представи 27 египетски артефакти, които никога досега не бяха показвани на обществеността, включително амулети на мумуята Ша-Амун-ем, възстановена от институцията след миналогодишния пожар.
Туристите се разхождат по крайбрежната алея Яфа, заобиколена от силуета на Тел Авив, Израел. Според общината 10 000 до 20 000 туристи се очаква да посетят града за конкурса за песен Евровизия, който се провежда от 14 до 18 май 2019 г.
Исландското произведение Кристоф Бухер "Barca Nostra", риболовна лодка с 700 мигранти на борда, която потъна в Средиземно море през 2015 г.е представена във Венеция, Северна Италия. Лодката ще бъде част от артистична инсталация в рамките на 58- тото издание на Биенале на изкуствата, което ще продължи от 11 до 24 ноември.
Членове на мексиканската армия и федерална полиция влизат в село Ксалтиангуис, Мексико, след въоръжено противопоставяне, където най-малко двама са убити и четирима са ранени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама