Къде няма да има вода в София

07:00, 08 май 19 25 810 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 08 май 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Иван Щерев“, кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Иван Щерев“ от ул. „Атанас Узунов“ до ул. „Румен войвода“
по ул. „Иван Миланов“ от ул. „Иван Щерев“ до ул. „Братя Пешеви“
по ул. „Детелин войвода“ от ул. „Иван Щерев“ до ул. „Братя Пешеви“
по ул. „Румен войвода“ от ул. „Иван Щерев“ до ул. „Детелин войвода“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Щерев“ ъгъла с ул. „Детелина войвода“.

На 08 май 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Георги Русев“, жк. „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по бул. „Симеоновско шосе“ от ул. „Околовръстен път“ до ул. „Проф. Иван Странски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Русев“ ъгъла с бл. 23.

На 08 май 2019 г. (сряда), във връзка с пресвързване на уличен водопровод в вилна зона „Иваняне“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
вилна зона „Иваняне“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Богдан“ ъгъла с ул. „Мусала“

На 08 май 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хаджи Мано Стоянов“, жк. „Надежда“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Хаджи Мано Стоянов“ от бул. „Ломско шосе“ до ул. „Екзарх Стефан“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ломско шосе“ ъгъла с ул. „Хаджи Мано Стоянов“.

На 08 май 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2, кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 1, ул.2, ул. 60, ул. 61.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 2№65.

На 08 май 2019 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Божур“, с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Божур“ от ул. „Демокрация“ до ул. „Латинка“ и ул. „Просвета“№7,9,11.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Божур“ №4.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама