Андрей Ковачев в Плевен: ГЕРБ ще продължи да работи в ЕП за равен достъп до здравеопазване

16:25, 03 май 19 / ИЗБОРИ 2019 25 293 Topnovini
1
2
3
4

ГЕРБ работи и ще продължи да работи за равен достъп до качествено здравеопазване в Европейския парламент. Ще инвестираме в научната дейност по отношение на онкологичните заболявания, тъй като в почти всяко семейство в Европейския съюз има засегнат от тази коварна болест. Залагаме на превенцията и здравословния начин на живот. Това каза кандидатът за евродепутат и втори в листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев по време на среща с работещите в ДКЦ и МБАЛ „Св. Панталеймон” в Плевен.

„Благодарение на инвестициите на правителството на ГЕРБ в здравеопазването България може да се похвали с изключително бърз достъп до качествена медицинска услуга в сравнение с други европейски страни. Плевен е пример за едно изключително високо европейско ниво на медицината и медицинската наука. Развитието трябва да продължи в същата посока, като се използват добрите европейски практики”, категоричен бе Андрей Ковачев.

На срещата управителите на двете лечебни заведения в Плевен д-р Елиза Георгиева и д-р Йордан Георгиев запознаха Андрей Ковачев с работата на двете здравни заведения, успехите и проблемите.

На срещата присъстваха народните представители Владислав Николов и Ралица Добрева, председателят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев и общинският съветник Христослав Михайлов.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Трябва ли работещите да плащат сами първия ден от болничния си?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 24 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.