БДЖ осигурява допълнителни места във влак "Родопи" от Септември за Добринище

13:10, 03 май 19 25 1002 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"БДЖ-Пътнически превози" ЕООД ще осигури на 6 май 120 допълнителни места към състава на влак "Родопи", който се движи по маршрута Септември-Добринище-Септември, съобщиха от дружеството. Влаковата композиция ще пътува с увеличен състав във връзка с инициативата на Гражданско сдружение "За теснолинейката" под мотото "На 6-ти май: Заедно в теснолинейката IV".

Събитието се организира за четвърта поредна година по повод отбелязването на празника на град Якоруда и Гергьовден.

Влакът ще замине от гара Септември в 8.46 ч. След неговото пристигане в гара Якоруда пътуващите с композицията могат да се отправят към Джерджевденските ливади, където местното население отбелязва празника на града и Гергьовден.

Цената на билета от Септември до Якоруда е 4.60 лв., а за пътуване в двете посоки е 8.30 лв. Желаещите да пътуват могат да ползват различни оферти за намаление при пътуване в двете посоки, пътуване на групи или срещу представяне на железопътни карти, които дават право на намаление.

Децата до 7-годишна възраст пътуват безплатно срещу представяне на документ, удостоверяващ възрастта им. Билетите за пътуването са вече в продажба и могат да бъдат купени от билетните каси и бюрата във всички гари в страната.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама