Снимките на деня 2 Май 2019

12:25, 02 май 19 25 4199 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вчера се проведоха музикалните награди на Билборд за 2019 година. Финалистите на Billboard Music Awards се основават на представянето на графиките в края на годината в САЩ, продажбите и ефир.
Карди Б позира с наградите за Top Rap песента I Like It, Топ Hot 100 песен за Girls Like You и Топ Rap женски артист в пресцентъра на 2019 Billboard Music Awards в MGM Grand Garden Arena в Лас Вегас.
Губернаторът на Нов Южен Уелс -Маргарет Бийзли  инспектира гвардейците в дома на правителството след като положи клетва като 39-ти управител на Нов Южен Уелс в правителствената къща в Сидни, Нов Южен ,Австралия.
Американската актриса Люси Лиу позира с Дрю Баримор и Камерън Диас, след като получи своята 2662-ма звезда на Холивудската Алея на славата в Холивуд, Калифорния, САЩ.
Демонстранти участват в протест в Каракас, Венецуела, на 1 май 2019 г., ден след като членовете на опозицията се сблъскаха с правителствени сили. Според медиите ръководителят на венецуелския парламент Хуан Гуайдо нарича днес "всички Венецуела на улиците", за да продължи с "Операция Либертад" (операция за свобода), надявайки се, че президентът Никола Мадуро ще напусне властта.
Южнокорейски монах се грижи з папагал, който седи на главата му по време на посещение в Евърланд, най-големия увеселителен парк на Южна Корея, в Yongin, провинция Gyeonggi, Южна Корея.
Вокалистът на американския хеви метъл Metallica Джеймс Хетфийлд и китаристът Кърк Хамет свирят бантата им Металика на стадиона "Рестело" в Лисабон, Португалия, 01 май 2019 година.
Свлачище в Ла Пас, Боливия, което разруши десетки къщи и накара стотици жители да се преместят.
Вчера се проведоха музикалните награди на Билборд за 2019 година. Финалистите на Billboard Music Awards се основават на представянето на графиките в края на годината в САЩ, продажбите и ефир.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама