Ограничават движението и паркирането в центъра на София до 7 май

15:00, 30 апр 19 25 1227 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Движението в централната градска част и паркирането ще бъдат силно ограничени и затруднени в периода от 1 до 7 май в зоната от Ректората до Ларгото. Първата реорганизация влиза в сила още тази вечер в 19 часа заради предстоящото събитие на БСП. Това обяви столичният кмет Йорданка Фандъкова във връзка с утрешния ден на труда, предстоящото посещение на папа Франциск и парада за Гергьовден, предаде БГНЕС.

По случай 1 май още от тази вечер, в 19 ч. до следобеда утре ще бъдат затворени паркингите на пл. "Александър Невски“, пл. „ Александър I“ ,на ул. „Оборище” между ул. „Г.С. Раковски” и бул. „Васил Левски” и на моста пред националния стадион „Васил Левски“, заяви Фандъкова и добави, че при необходимост, в часовете от 11 до 14 ч. на 1 май ще се затваря движението по ул. „Леге“ между ул. „Съборна“ и бул. „Цар Освободител“, по бул. „Княз Ал. Дондуков“ от ул. „Веслец“ до бул. „Кн. Мария Луиза“.

„Във връзка с посещението на папа Франциск и парада на Гергьовден, от вечерта на 2 май до сутринта на 7 май, ще има ограничения около „Ал. Невски“ и зоната около Ларгото. Бул. „Цар освободител“ между „Г.С. Раковски“ и Ларгото ще бъде затворен за движение през цялото време. По време на парада, на 6 май, бул. „Цар Освободител“ ще бъде затворен в участъка от Ректората до „Дондуков“, уточни още тя.

Промените ще засегнат и нощния градски транспорт, който в периода от 3 до 6 май ще се движи по нов маршрут.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама