Рапърите от „Скандау“ ще пеят на Празника на яйцето в Павликени

14:00, 29 апр 19 / Култура и наука 25 371 Topnovini
1

Рапърите от „Скандау“ ще направят първия си концерт в Павликени за Празника на яйцето. Седмото издание на атрактивния местен фестивал ще се проведе на 4-ти май в парк „Кирил Ракаров“ от 10:30 ч. с вход свободен, съобщиха от общината.

По традиция празникът започва с изпълнения на групите от детските градини и самодейни състави. През деня са предвидени много игри с публиката, забавна работилница за сувенири за децата, както и атрактивни състезания. Кулинарният конкурс отново ще даде възможност на талантливите готвачи да покажат своите способности, а жури с председател Иван Звездев ще оцени най-добрите сред тях.

След допитване до младите хора в града, лично кметът инж.Емануил Манолов покани един от най-нашумелите млади изпълнители – момчетата от група „Скандау“. Броени дни след успешния им концерт в зала „Арена Армеец“ рапърите ще изпеят хитовете си и в Павликени.

За последните две години момчетата бяха обявени два пъти за група на годината на Годишните музикални награди на "БГ радио", две поредни години "Група на годината" на Българските Хип-хоп награди, а самостоятелното парче на Тото "Чужди усмивки" стана песен на 2018 година.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани