Снимки на деня 24.04.2019

13:05, 24 апр 19 25 4335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Виетнамци носят предпазни медицински маски за предпазване от високите температури в Ханой, Виетнам. Температурите в северен и централен Виетнам достигнаха над 40 градуса.
Горски пожар възникна извън село Сокндал, Южна Норвегия. В момента пожарите горят след дълъг период на суша.
Учени от НАСА обявиха, че са открили в космоса най-древния тип молекула във вселената. Благодарение на летящата обсерватория "София" американската космическа агенция е установила наличието на хелиев хидрид в останките на звезда в Млечния път - на около 3000 светлинни години в съзвездието Лебед.
Конфликт между израелци и палестинци в село Ал-Завия, близо до западния град Салфит, 24 април. Израелският съд даде одобрение за разрушаване на къшата на палестинското семейство Абу Лайла, тъй като Израел обвинява един от синовете на семейство за убийството на двама израелци.
Фонтанът на пл. „Славейков“ е пълен с вода и текат тестове преди да бъде пуснат отново. Фонтанът ще заработи 14 години.
Модна седмица на Сау Пауло, Бразилия. На кадъра са показани творения на Лили Сарти.
Денят Анзак, национален ден на възпоменание в Австралия и Нова Зеландия, в който се отбелязват хората, които са загубили живота си или са служили във войни и конфликти. Провежда се ежегодно на 25 април и съвпада с първото кацане на Анзаките в Галиполи, Турция, през Първата световна война.
Американския актьор Сет Макфарлейн получава звезда на Алеята на славата.
Градината на Кактуса, проектирана от испанския художник Сезар Манрик (1919-1992) в община Тегисе, остров Лансароте, Канарските острови, Испания.
Виетнамци носят предпазни медицински маски за предпазване от високите температури в Ханой, Виетнам. Температурите в северен и централен Виетнам достигнаха над 40 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама