ДПС представи листата си за евроизборите

15:30, 23 апр 19 / Политика 25 2101 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С бурни аплаузи на крака и викове: "ДПС, ДПС" бе посрещнат лидерът на партията Мустафа Карадайъ и партийното ръководство в залата на столичен хотел, където партията представи евролистата си за вота на 26 май. Карадайъ лично се ръкува с всеки един от хората в нея, с които заедно ще водят партията към ЕП.

Вторият в листата Делян Пеевски не присъства на представянето. Дамите в листата получиха огромни букети. Представянето на листата започна от последните към първите. Делян Пеевски бе представен като утвърден политик, нищо че не присъстваше в залата, а името му бе съпроводено с бурни и продължителни ръкопляскания.

Бурни бяха възгласите при представянето и на лидера Мустафа Карадайъ. Той не можа да скрие вълнението и сълзите си. Благодаря ви за подкрепата, много съм развълнуван, емоцията е силна, подчерта той.

Лидерът на ДПС покани Орхан Мурад на сцената. По идея на почетния председател Ахмед Доган ДПС му даде подарък-устройство за изкуствено зрение. Благодарение на смарт камера устройството чете книги, разпознава лица в реално време, идентифицира кредитни карти, банкноти. Бъдете себе си, пожела му Мустафа Карадайъ. Орхан Мурад на свой ред благодари за подаръка. "Г-н Доган обича да изненадва приятелите си", разказа той и обясни, че за българите това скъпо устройство е само мечта.

Ние залагаме на младите, заяви лидерът на ДПС и увери, че в партията младежите винаги са имали глас. Карадайъ подчерта, че младежкият дух тръгвал именно от Ахмед Доган, който в младежка възраст въстава срещу тоталитаризма. Виждам най-новата и печеливша листа, каза Карадайъ, според когото хората в листата можели да реформират ЕС. Те са това, което националистите и популистите никога не могат да бъдат, похвали той хората си в листата. Ние залагаме на младите, похвали се председателят на ДПС. Нашата листа гарантира победа, убеден е още той.

А самото представяне на листата завърши със селфи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама