Андрей Новаков подава жалба до европейския омбудсман за абсурдни глоби на български шофьори

11:33, 23 апр 19 / Политика 25 335 Topnovini
1

Подавам жалба до европейския омбудсман за абсурдни санкции, наложени на български шофьори. Превозвачите от Ловеч споделиха за глоби, които са получавали, една от които 1200 евро за скъсана седалка в Австрия. Това заяви евродепутатът Андрей Новаков в Угърчин след срещите си с представители на превозваческите фирми от региона, проведени през деня, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ. Андрей Новаков бе в област Ловеч по покана на народния представител Иван Миховски, а в Угърчин по покана на в. „Стандарт“ за инициативата им „10 причини да остана в моя роден град“.

На събитието бяха представени успешни проекти, както и наградени хората, допринесли за успешната им реализация. Новаков връчи отличията на учители от трите училища в общината, като поздрави тях и ръководството на местната администрация за отличната работа. Да получи наградата си от евродепутата удоволствие имаше и местният предприемач Цветомир Мичевски. Благодарение на него Угърчин се превръща в столица на трюфелите вече три поредни години.

На форума днес местната власт представи 10 свои проекта, всеки от които една сериозна причина младите и образовани хора да останат да живеят и работят в родния си град. Целта на проекта на „Стандарт“ е да покаже как кметове са променили градовете в този мандат – по отношение на градската среда, инфраструктурата, културни обекти, спортни площадки, обновяване на училища и детски градини.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани