Роднина на загиналото бебе за Местан: Притесняваме се, че ще подкупи всички свидетели

08:30, 23 апр 19 25 1635 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Какво да кажа за този идиот, той е престъпник, уби малката. Народът трябва да ни помогне. Бих искал най-голямото наказание за този човек – да влезе зад решетките. Как ще стане, държавата ще реши. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Джевдет Али, дядо на бебето, загинало при катастрофата с лидера на ДОСТ Лютви Местан.

Вярвам, че ще има справедливост, законите трябва да са еднакви за всички, добави Али.

Лютви Местан е имал видимост, не е спрял на стопа, минал е директно и е станало произшествието. Разбира, че е виновен, защото не е спрял на знак Стоп. Значи не знае закона. На мястото има добра видимост, всичко се вижда, заяви Джевдет Али.

Не че не знае законът, но подкупва хората. Аз като шофьор мога да обясня. На мястото има много добра видимост, но не е искал да спре, не е искал и да помогне на хората, заяви друг близък на почерненото семейство. Притесняваме се, че ще подкупи всички свидетели – има пари, има мощ и ще ги подкупи. Съдът решава всичко, вярваме на решенията му, но който му е дал книжката, да се случи на някой негов роднина същото и тогава ще разберат, заяви мъжът.

Джевдет Али съобщи, че дъщеря му все още се възстановява след катастрофата, но е била изписана за погребението на 6-месечната си дъщеричка. Не знам обаче как ще свикне без дъщеричката си, все плача, посочи дядото на загиналото бебе.

Близките на пострадалото семейство настояват главният прокурор да поеме разследването по случая. Посочиха, че се опасяват, че Местан има намерение да напусне страната.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама