От ВМРО: Имаме десетки сигнали срещу ректора на ВТУ

17:50, 19 апр 19 / Политика 25 1994 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ВМРО има десетки сигнали срещу ректора на Великотърновския университет. Това заяви пред Нова телевизия народният представител от патриотичната партия Александър Сиди.

Според сигналите, ръководителят на образователната институция се авторитарно и погазва академичната автономия. "Това не е атака на ВМРО. Това е атака по-скоро на академичната общност и на хората от този университет. Те се свързаха с нас с десетки сигнали", коментира той като не уточни каква информация се съдържа в тях.

Сиди  е категоричен, че ВМРО сами ще успеят да вкарат отново Ангел Джамбазки в европарламента. "Аз и моите колеги не веднъж сме заявявали, че нашият път е напред с Ангел Джамбазки. И това, което излезе като изследване показва, че сме на верния път. Разбира се, щеше да бъде по-добрия вариант да сме обединени всички партии в патриотичното пространство. Щом не може по-добре да обединим всички патриотично мислещи хора зад кандидатурата на Ангел Джамбазки”, коментира той.

Депутатът не вижда причина за оставка на Борисов и на кабинета. А това, което се случва с ГЕРБ и БСП следствие скандалите, не ги вълнувало. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама