"Моята история" на Мишел Обама излиза на български

16:20, 17 апр 19 / Култура и наука 25 357 Topnovini
1

Автобиографията на бившата първа дама на САЩ Мишел Обама ще излезе и на български език през октомври тази година, обяви издателство "Софтпрес". Оттам допълват, че техни ще са и правата за издаването на предстоящата да излезе в САЩ автобиография на Барак Обама, но информация за нея все още предстои да бъде обявена.

Първоначално книгата на Мишел Обама "Моята история" е издадена през ноември 2018 г. в САЩ и Канада от Crown Publishing, част от Penguin Random House. Само за около седмица се превръща в бестселър и оглавява класацията на "Ню Йорк таймс" за най-продавани книги, а днес вече е продадена в над 6,2 млн. екземпляра във всички възможни формати в Северна Америка.

В автобиографията бившата първа дама откровено и остроумно описва триумфите и разочарованията в личния и в публичния си живот, като проследява хронологично преживяванията, белязали живота й – от детството в южната част на Чикаго; през годините като изпълнителен директор, когато балансира между ролята на майка и тази на работеща жена; до времето, прекарано на най-известния адрес на планетата - Белия дом.

"Топла, мъдра и откровена, "Моята история" е необикновено личната равносметка на една жена с голямо сърце и твърд характер, която надскача всички очаквания и чиято история ни вдъхновява да направим същото", допълва издателството.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани