Фестивалът „Вино и храна“ се открива с рекорден брой участници

08:00, 12 апр 19 / Икономика 25 690 Topnovini
1
2
3

За седма поредна година Българската асоциaция на сомелиерите и виноценителите и Българската асоциация за кулинарна култура, в партньорство с Община Варна, организират „Фестивал вино и храна” - Варна 2019 г.

Не е тайна, че в дните на „Фестивал вино и храна“ Варна се превръща и в гурме столица на България.

От 12 до 14 април рекорден брой винарски изби, вносители на вина и производители на широка гама храни ще представят на 52 щанда богата и разнообразна палитра от продукти за всички вкусове.

Фестивалът се провежда с изключителната подкрепа на всички национални и регионални туристически браншови организации на хотелиерите и туроператори.

Шеф Петър Йоргов и екипа му от Българската асоциация за кулинарна култура заедно с гост-готвачи ще представят авторски менюта с натурални и екологично чисти био продукти, приготвени пред очите на посетителите.

Фестивалът ще бъде открит официално в 16:00 часа на 12 април (петък). Входът е платен.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани