Бивш депутат от ГЕРБ: Иво Христов от БСП има "къщурка" в "Драгалевци" и имот в Царево

17:04, 10 апр 19 / Политика 25 3033 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Малката 300 кв. къщурка на Иво "80% дебили" Христов в "Драгалевци". Добавете към нея къща с двор в Царево, апартамент, три коли и няколко банкови сметки". Това написа във Facebook профила си ексдепутатът от ГЕРБ Антон Тодоров. Коментарът бе към снимка на имота на Христов. Неговото име бе замесено в скандал, разразил се заради изказването му, че "80% от българите са дебилни и не могат да се подписват". 

"Никой обаче не го пита нищо! Радват му се и го величаят! Срамота! Ако го попитат, вероятно ще трябва да признае, че съпругата му Николета Калчева Лингурова-Христова е била съуправител с Иван Дремсизов /акционер с Илия Павлов в "Мултигруп"/ на най-голямата мулташка фирма на входа и изхода на "Кремиковци" - Интерстийл трейдинг къмпани. Тук обаче не е прието "цоциалистите" да бъдат питани такива неща", написа още Тодоров.

В друга публикация добави: "Жената на Иво "80% дебили" Христов е съуправител на основната фирма на "Мултигруп", която беше на входа и на изхода на "Кремиковци" - "Интерстийл трейдинг къмпани. В множество публикации тази фирма е сочена като източваща чрез захранването му със скъпи суровини и евтино изкипуваща готовата продукция. Николета Калчева Лингорова-Христова е съуправител на тази и още няколко фирми с единствения жив акционер на някогашната "Мултигруп" - Иван Дремсизов, както и с неговия син! Ето документи за това! После се чудим откъде милиони за две къщи в София и Царево, за апартаменти, за три коли и парички кеш в сметки".

Напишете коментар
Коментари: 1
1 ТТ 23:12, 12 юни 22

Всички са еднакви,всички крадат.Затова сме на това дередже

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама