Коалиция „Път за младите” се регистрира в ЦИК за участие в евроизборите

16:38, 10 апр 19 / Политика 25 1838 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Коалиция „Път за младите”  се регистрира в ЦИК за участие в евроизборите. Нейни представители внесоха в Централната избирателна комисия (ЦИК) всички необходими документи съгласно указанията на ЦИК за участие във вота на 26 май.  За петте дни от обявяването на листата са събрани близо 4,000 подписа на граждани от цялата страна, които подкрепят коалицията. 

“Ние предлагаме промяна, алтернатива, каквато досега не е имало в българската политика. Нямаме месия, излизаме с лицата си и се борим за честност и професионализъм в управлението, от които толкова много имаме нужда в момента. Въодушевени сме от огромната подкрепа, която получаваме в последните дни и това ни кара да вярваме, че ще успеем,” коментира Румен Чолаков, председател на „Милениум Клуб” България и водач на листата.

“Път на младите” обяви своята евролиста на 5-ти април и е единствената в България, в която всички кандидати са на възраст под 35 години и никога не са участвали в политиката. За регистрацията кандидатите са подкрепени от ПП “НДСВ” и ПП “Новото време”, коитo предоставят своята партийна регистрация в ЦИК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама