Как да спестите разходи и оптимизирате използването на ресурсите – запознайте се с нови решения от 16 до 18 април

16:35, 10 апр 19 25 1580 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 16-ти април стартират изложенията и конференциите ЕЕ и ВЕИ (енергийна ефективност и възобновяема енергия), Save the Planet (управление и рециклиране на отпадъци) и Smart Cities (интелигентни градове). Те се организират от Виа Експо в ИЕЦ, София, България.

 

Защо да посетите изложенията?

  • Ще осъществите директен контакт с водещи компании от 14 държави. Те предлагат рентабилни и екологични решения - подходяща инвестиция за бизнеса, общините, селското стопанство и домовете. Част от тях търсят дистрибутори от Балканите.
  • Ще научите кои са най-разпространените и достъпни възобновяеми източници. Ще се запознаете с новости, чрез които можете да произвеждате соларна, вятърна, хидро-, био и геотермална енергия за собствени нужди и да намалите значително разходите за отопление, вентилация и климатизация. Интерес ще предизвикат когенерационни решения с приложение в промишлеността и големи административни сгради, хотели и др.
  • Интелигентните решения за сгради, градска инфраструктура, образование и здравеопазване се усъвършенстват постоянно. На Smart Cities изложители ще представят решения за сградна и индустриална автоматизация. Те повишават комфорта, сигурността и опитимизират разходите за ресурси и помагат за взимане на информирано решение. Ще видите подобрени версии на електрически превозни средства и уеб базирани решения за мобилност. Фирма предлага партньорство на хотели, заведения и търговски центрове за изграждане на зарядна инфраструктура.
  • Благодарение на напреднали технологии отпадъците се превръщат в нови ресурси, енергия, компост и помагат да се направи преходът към кръгова икономика. Иновации реализират ползи за общините, както се намаляват депонираните отпадъци, а бизнесът генерира приходи чрез рециклиране. Уеб базирани системи повишават процентът на оползотворяване на отпадъците, компактни сметосъбиращи машини са подходяща инвестиция за общини с ограничени бюджети.

Теми в конференциите – регистрирайте се за безплатно участие на www.viaexpo.com

  • Инвестиционен форум за зелена енергия - политики, финансови инструменти и перспективи
  • Семинар „ Енергийно ефективно обновяване на сгради“
  • Иновативен софтуер за оразмеряване на топлообменни апарати
  • Конференция ‘Sofia Smart City Marketplace’ ще представи продукти, технологии и постижения на компании, университети и научни институти, чрез които може да се реализира концепцията за интелигентните градове.
  • Нови инструменти за финансиране на проекти за управление на отпадъци и кръгова икономика
  • Презентация на високотехнологично решение, което повишава процента на рециклиране на отпадъците до 80%.

 

Възползвайте се от възможността да намерите нови бизнес партньори и клиенти, да направите бизнеса Ви по-конкурентен и ресурсно ефективен.

 

За повече информация: www.viaexpo.com

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама