Спас Гърневски: БСП прави пълзящ преврат в България!

17:45, 09 апр 19 / Политика 25 1177 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски беше гост в ефира на Би Ти Ви. Той коментира зачестилите оставки на лидери на партията – само днес те бяха три, на Панайот Ремзи, Томи Николов и Делян Добрев. Гърневски обаче смята, че в момента БСП прави пълзящ преврат у нас и Румен Радев е излцяло на страната на тази партия.

Делян Добрев подава оставка като народен представител

Томи Николов подаде оставка като заместник-управител на София област

Панайот Ремзи подава оставка като кмет и член на ГЕРБ


Ето какво каза Гърневски:

„Тези оставки са отговор на всички атаки, мощни атаки, започнали преди повече от 2 години, а вчера бе финалът им. Загубилата изборите БСП иска да се върне във властта през задния вход, против всички принципи на демокрацията.

Това е пълзящ преврат на амбициите на тази партия. За съжаление, българският президент изцяло зае страната на партията, която го издигна за президент и под крилото на нейната лидерка Корнелия Нинова.

Това е пълзящ преврат, позволих си да кажа тези думи преди няколко месеца, а от вчера нямам никакво съмнение, че е така.

В момента, в който държавата е вътрешно икономически стабилна и външно политически призната след успешното европредседателство, което самият президент определи като сърбане на шербет, ако си спомняте, а всъщност това бе най-високото политическо постижение на България във външен план от 75 години насам, за мен е ясно, кои са силите, които искат тази власт да я няма и да бъде дестабилизирана България. Планът Решетников се изпълнява.”

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама