„Презареди България“ подаде документи за евровота

16:06, 09 апр 19 / Политика 25 1692 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Презареди България“ подаде документи за регистрация в ЦИК за евровота, предаде „Фокус“. Формацията бе регистрирана от председателя й Николай Бареков и от Димитър Байрактаров.

Пред журналисти Николай Бареков уточни, че внасят 5 555 подписа, събрани на 556 страници. „В 15.05 се регистрирахме и сме партия номер 8, която се регистрира. Понеже 8 е числото на безкрайността се надявам да имаме безкрайни шансове на тези избори“, заяви още Бареков.

Той посочи, че би подкрепил в тези избори Димитър Байрактаров, тъй като той е показал своя потенциал и е спечелил уважението на всички политически партии. „За себе си решението ще взема тази седмица, която идва в Страсбург“, допълни още Бареков. Той коментира, че първия вот дали да се кандидатира или не за вота е загубил още снощи, когато се е прибрал вкъщи.

„Горе-долу от пет години вкъщи съм се прибрал 20 пъти. Имам четири деца. Децата гласуваха, включително най-малкото почна да говори. Загубих с 5:0 гласа, затова да не се явявам“, допълни още лидерът на формацията.

От своя страна Димитър Байрактаров посочи, че битката за евровота е неравностойна. „Ако трябва да кажа какво е мотото на „Презареди България“ то е много просто и елементарно: доходи, доходи и пак доходи. Ето за това влиза „Презареди България“ да продължим нещо, за което се бореше Николай Бареков и за което се бореше и г-н Байрактаров като народен представител. Всичко, което виждате беше мое дело. Влизам в тази битка, за да се боря за продължаване на това дело. Българинът има право и заслужава“, уточни Байрактаров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама