БДЖ пуска билети за влаковете около Великден

17:00, 09 апр 19 25 1198 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за всички бързи влакове за удобство на пътниците, които ще пътуват с влак за предстоящите празници, от утре, 10 aприл.

Предварителната продажба на билети ще се извършва във всички гари и железопътни бюра в страната през периода от 10 април до 6 май, съобщиха от БДЖ.

Оттам напомнят, че клиентите им могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси и гишетата „Информация” в железопътни гари, както и на националния информационен телефон 0700 10 200.

За празничните дни по повод Великден от превозвача предвиждат да осигурят и допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната.

Националният железопътен превозвач напомня за своите клиенти, че за определени влакове могат да закупят онлайн билет за своето пътуване. Разплащането се осъществява по електронен път с най-масово разпространените кредитни и дебитни карти. Билетът се получава на електронната поща на регистрирания клиент, след което се разпечатва на хартиен носител.

Удобна за клиентите е възможността да се закупуват билети от таблети и смартфони. По този начин не е задължително билетът да се разпечатва на принтер, тъй като той се валидира от кондуктора във влака директно от мобилното устройство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама