"БСП за България" внесе документите си за евровота

14:31, 09 апр 19 / ИЗБОРИ 2019 25 725 Topnovini
1
2
3
4

"БСП за България" внесе документи за регистрация в ЦИК за евровота.

Документите внесоха лидерът на БСП Корнелия Нинова, заместник-председателите на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски и Христо Проданов, депутати и младежи от Младежкото обединение в БСП.

Водач на листата на левицата е Елена Йончева. Очаква се цялата листа да бъде наредена на Пленум в неделя.

Приемът на документи за регистрация в ЦИК започна на 5 април.

ГЕРБ и ВОЛЯ първи внесоха документи в ЦИК за евровота

Евровотът може да сложи началото на промяната в България – призовавам хората да гласуват и да не подценяват тези избори, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова след регистрацията, предаде „Фокус“.

“Внесохме 6 000 подписа, получихме 6-и номер във входящия регистър. Бихме искали да се обърнем към всички българи и тук, и в чужбина: гласувайте. Европа не е нещо далечно и незначимо. Много е важно какви хора ще изпратим там. Не просто да получават високи заплати, а да защитават българския интерес. От това зависи дали и Европа ще бъде важна за всеки българин. От това зависи дали ще има инвестиции и работни места за вас. Зависи дали ще има минимална европейска пенсия и минимална европейска заплата, дали ще има младежки план за младежка гаранция за децата, да дишаме чист въздух, да ядем чиста храна без двойни стандарти, чиста вода. Да плащаме по-ниски сметки, ако развием и защитим нашите интереси за ядрена енергетика и газопреносна мрежа. Тези избори са изключително важни, не ги подценявайте“, заяви Нинова.

Тя призова хората да гласуват, за която партия са преценили, но да бъдат активни.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани