"БСП за България" внесе документите си за евровота

14:31, 09 апр 19 25 1273 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"БСП за България" внесе документи за регистрация в ЦИК за евровота.

Документите внесоха лидерът на БСП Корнелия Нинова, заместник-председателите на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски и Христо Проданов, депутати и младежи от Младежкото обединение в БСП.

Водач на листата на левицата е Елена Йончева. Очаква се цялата листа да бъде наредена на Пленум в неделя.

Приемът на документи за регистрация в ЦИК започна на 5 април.

ГЕРБ и ВОЛЯ първи внесоха документи в ЦИК за евровота

Евровотът може да сложи началото на промяната в България – призовавам хората да гласуват и да не подценяват тези избори, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова след регистрацията, предаде „Фокус“.

“Внесохме 6 000 подписа, получихме 6-и номер във входящия регистър. Бихме искали да се обърнем към всички българи и тук, и в чужбина: гласувайте. Европа не е нещо далечно и незначимо. Много е важно какви хора ще изпратим там. Не просто да получават високи заплати, а да защитават българския интерес. От това зависи дали и Европа ще бъде важна за всеки българин. От това зависи дали ще има инвестиции и работни места за вас. Зависи дали ще има минимална европейска пенсия и минимална европейска заплата, дали ще има младежки план за младежка гаранция за децата, да дишаме чист въздух, да ядем чиста храна без двойни стандарти, чиста вода. Да плащаме по-ниски сметки, ако развием и защитим нашите интереси за ядрена енергетика и газопреносна мрежа. Тези избори са изключително важни, не ги подценявайте“, заяви Нинова.

Тя призова хората да гласуват, за която партия са преценили, но да бъдат активни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама