,,Европа ни чува" е официалният слоган на ГЕРБ за евроизбори 2019 (На живо)

11:30, 07 апр 19 / Политика 25 2604 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ГЕРБ тръгва с посланието“Европа ни чува” заевроизборите. .

Той се представя от зам.-председателя на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов на специално събитие, което се провежда в НДК.

На 14 април ще стане ясна и платформата на ГЕРБ на изборите за Европейски парламент, съобщиха от пресцентъра на партията.

Точно преди седмица управляващата партия представи листата си за евроизборите. Водач е еврокомисарят по цифрова икономика Мария Габриел. След споразумението със СДС ГЕРБ даде две места на сините. Шести ще е знаковата фигура на СДС Александър Йорданов, последен – главният секретар на сините Илия Лазаров.

,,България бе единствената държава в ЕС, на която бе осигурен допълнителен бюджет. Няма как да не отчетем какво направи премиерът Борисов на срещата на ЕС-Западните Балкани, която беше у нас. Виждате, че всичко, което беше започнато като приоритет от България, продължава да се работи и то с приемственост от Европейския съюз, отчете още Цветанов.

"България има своята отговорност като държава на ЕС и като външна граница. Европа ни чува, когато показваме видими резултати", завърши Цветанов.

,,Никой няма да отрече, че това беше една много добра ретроспекция на всичко постигнато от нашите евродепутати. За ГЕРБ представянето на слогана винаги е било много важна част от политическата кампания. Ние не го приемаме като едно много красиво и рекламно изречение. Още през 2007 г. обещахме открито управление от ГЕРБ. 12 г. по-късно ние спазваме това обещание и всичко се прави пред очите на българските граждани. През 2014 г, когато повечето еврофондове бяха спряни заради правителството на Орешарски, ние казахме “България няма време за губене”. Това мислеха и хората.", заяви председателят на Общинския съвет Елен Герджиков.

,,За да дойдат всичките тези пари в България е изключително важно да има работа на всички нива. Тази активност показва, че “Европа ни чува”. С този слоган ще излезем на европейските избори. Искаме да кажем, че само подкрепяйки нашите евродепутати можем да си гарантираме, че ще останем част от важния европейски дневен ред. Можем да си гарантираме, че ние сме равноправен партньор в Европейския съюз", продължи Герджиков.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама