Къде няма да има вода в София

07:00, 08 апр 19 25 699 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 08 април 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Милевска планина“, жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Бунтовник“ от ул. „Богатица“ до ул. „Николай Лилиев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бунтовник“ ъгъла с ул. „Милевска планина“.

На 08 април 2019 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Константин Иречек“, Център, район „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Константин Иречек“ от ул. „Абоба“ до ул. „Яков Крайков“(нечетни номера)

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Константин Иречек“ ъгъла с ул. „Абоба“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 08 април 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. 332q жк. „Люлин“ 8 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Сливница“ от ул. „Филиповско шосе“ до бул. „Панчо Владигеров“
ул. 332 от ул. 328 до бул. „Сливница“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Сливница“ ъгъла с ул. „Филиповско шосе“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама