Жена намери стъкло в хляба преди да направи закуска

12:30, 05 апр 19 25 1092 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Жена намери парчета стъкло в хляб, купен от магазина. Според нея е счупен цял буркан в тестото, от което е направено тестеното изделие.

„Тръгвайки да се храня забелязах ето тази филия, която добре се вижда, за какво става въпрос. Стъкло и още едно, което оставих в магазина, в който пазарувах. И още едно...”, сподели натъкналата се на "бонуса" зрителка.

С хляба Йорданка е закусила, а след това е щяла да приготви закуска на внучето си. За щастие е видяла стъклата навреме, предаде bTV.

„Имам чувството, че цял буркан е счупен и е хвърлен там в тестото и е попаднал там в този хляб. Боже, представяте ли си в устата на детето. Не знам… как се реагира в такива случаи?”, коментира изплашено Йорданка.

Най-голямото парче, което е намерено в една от филиите хляб е с дължина 2,5 см. А Йорданка се надява да няма попаднало парче в стомаха й.

„Прибирайки се у нас, започнах да си въобразявам, мисля, че е нормално, че вече съм погълнала стъкло, че ми дере гърлото… че е попаднало в трахеята… и почестичко пия вода”, сподели жената.

От завода заявиха, че евентуално ще коментират случая през днешния ден.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама