Организира се дискусия "Обединена Европа или Европа на нациите"

13:00, 07 апр 19 25 923 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дискусия на тема “Обединена Европа или Европа на нациите?” събира на едно място привърженици на каузата Силна Европа, но които имат различни виждания как това да се постигне.

Модератор на първия панел “Политическа фрагментация – предизвикателство или възможност за ЕС?” ще бъде Жулиета Пенева, Директор на Фондация “Силна Европа”.

Кристиян Шкварек и Тончо Краевски от "Консерваторъ" и Никола Апостолов и Калоян Буковски от "Милениум Клуб" България ще дебатират по две теми - “Мястото на Европа в променящия се глобален ред” и “Промяната на политическия спектър в Европа”.

Първан Симеонов, Директор на "Галъп интернешънъл", ще модерира панела с икономическа тематика: “Икономическа интеграция- мотор или пречка за бъдещето на ЕС?”.

Васил Рабухчиев и Любослава Кирилова от Милениум Клуб България и Никола Филипов и Теодор Димокенчев от "Консерваторъ" ще дискутират темите “Свободният пазар- плюсове и минуси от общото икономическо пространство” и “Планът Макрон – революция или контрареволюция?”.

Събитието, което ще се проведе на 8 април от 14 ч., се организара от Фондация "Силна Европа", неправителствена организация, която има за цел да насърчава интелектуален и експертен дебат относно бъдещето на Европейския съюз, в партньорство с дясната платформа "Консерваторъ" и сдружение "Милениум Клуб България" - мисловен кръг на млади българи, родени след 1981 г., получили образованието си или учещи в чужбина.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама