Станислав Стоянов заема мястото на Цветанов в парламента

10:05, 31 мар 19 / Политика 25 1438 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Станислав Стоянов става народен представител от ГЕРБ на мястото на Цветан Цветанов. Решението на Централната избирателна комисия (ЦИК) предстои да бъде обнародвано в Държавен вестник, съобщиха от Комисията.

На свое заседание от 30 март е взето това решение след получено писмо от парламента за предсрочно прекратените пълномощия на Цветанов като депутат от Четвърти изборен район - Великотърновски.

 

45-годишният Станислав Стоянов Иванов по професия е икономист. Той вече беше народен представител в 42-то и 41-то Народно събрание.

Първоначално беше съобщено, че 27-годишният треньор по мотокрос Георги Недев трябва да заеме депутатското място на Цветанов. Той е следващият в листата на ГЕРБ от Велико Търново от последните избори. В момента Недев е най-младият общински съветник във Великотърновския общински съвет. Шеф е на младежкия ГЕРБ в града. Недев беше на 24 години, когато попадна в листата за народни представители и се превърна във феномена 11/11.

Той обаче вече заяви, че има частен бизнес и няма да се възползва от възможността да влезе в парламента. Отворих своя рекламна агенция и в момента усилията ми са насочени натам, подчерта младият активист на партията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама