Къде няма да има вода в София

07:00, 01 апр 19 / Общество 25 379 Topnovini

На 01 април 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Златишки проход“, жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Златишки проход“ от ул. „Нишава“ до ул. „Траянова врата“
ул. „Златни врата“ от ул. „Котленски проход“ до ул. „Орехова гора“, ул. „Косово поле“, бл. 87

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Златни врата“ ъгъла с ул. „Косово поле“.

На 01 април 2019 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Райна Княгиня“, кв. „Сеславци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на „кв. „Сеславци“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на площада.

На 01 април 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Владайска“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Владайска“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Ивайло“
ул. „Тодор Бурмов“ от ул. „Владайска“ до ул. „Дамян Груев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владайска“ ъгъла с бул. „Христо Ботев“.

На 01 април 2019 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ворино“, жк. „Белите брези“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ворино“ от ул. „Кюстендил“ до ул. „Царево село“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ворино“ ъгъла с ул. „Царево село“.

На 01 април 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Панега“, жк. „Триъгълника – Надежда“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Панега“ от ул. „Иван Мърквичка“ до ул. „Мрамор“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Панега“ ъгъла с ул. „Мрамор“.

На 01 април 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Владимир Минков - Лотко“, кв. „Христо Ботев“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 512.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владимир Минков - Лотко “ №1.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!
Ключови думи