Жена, обвинила Ар Кели в сексуален тормоз, проговори пред медиите

13:20, 29 мар 19 / Свят 25 1018 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Една от жените, които обвиняват певеца Ар Кели в сексуално насилие и сексуални посегателства, за пръв път говори пред медиите, като увери, че се чувства "освободена", след като го разобличила, съобщи Франс прес, цитирана от БТА. 

"Живея с това от 2003 г.“, каза Ланита Картър в интервю за телевизия CBS. Тя е сред четирите предполагаеми жертви на сексуално насилие или сексуални посегателства от страна на Ар Кели. 

„Слушах разговори, докато пътувах с автобус. "Видя ли какво сториха на Ар Кели? Трябва да го оставят на мира", казаха някои. Не можех да се защитя", сподели тя. С думите си Ланита има предвид подкрепата, с която дълго се ползваше певецът, въпреки обвиненията срещу него в престъпления със сексуален характер. 

Срещу него са повдигнати 10 обвинения. За всяко от тях той може да получи присъда от три до пет години затвор. Предполагаемото насилие е извършено между 1998 г. и 2010 г. 52-годишният Ар Кели пледира невинен.

Три от четирите жени били малолетни, когато според тях са станали жертви на сексуални посегателства, докато Картър била на 24 години.

Ланита поясни, че докато се грижела за прическата на Ар Кели, той настоял да му направи фелацио. Тъй като Картър отказала, той мастурбирал върху нея. Ланита представила пред съдебните органи дреха, върху която има ДНК на певеца.
 
"Ако утре си отида от този свят, ще знам, че съм казала истината", отбеляза тя.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама