Ученици от Благоевград ще се радват на безплатни спортни занимания

08:40, 30 мар 19 25 1281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Община Благоевград и спортните клубове на територията на града предоставят безплатни занимания по различни видове спорт за учениците през априлската ваканция, която започва от днес и продължава до 7 април 2019 година.

Всеки ден, в рамките на една седмица 30.03-07.04 по утвърден график, децата ще могат да упражняват любимите си спортни занимания, както и да открият нови такива.

Тренировките по баскетбол ще се провеждат в спортния салон на IV ОУ „Димчо Дебелянов“ и в Спортен комплекс „Пирин“, парк „Ловен дом“ посреща леката атлетика и ориентирането. В Спортен комплекс „Пирин“ ще се провеждат още заниманията по хандбал, лека атлетика, футбол за деца.

Тренировките по естетическа гимнастика ще бъдат в сградата на бившия Младежки дом. Във физкултурния салон на III ОУ „Димитър Талев“ ще се провеждат заниманията по художествена гимнастика, в залата на фитнес „Голдън джъм“- канадска борба, бокс в салона на V СУ „Георги Измирлиев“.

Плувен комплекс „Пирин“ ще посреща плувните млади надежди и в зала „Скаптопара“ децата ще имат възможност да тренират баскетбол. Учениците от всички училища на територията на община Благоевград ще могат напълно безплатно да посещават спортните занимания, към които имат интерес.

Община Благоевград предоставя най-добрите условия за провеждане на заниманията, като е подсигурила и лицензирани треньори. Целта на общинското ръководство е да се поощряват добрите практики, като се дава възможност на учениците да запълнят правилно и полезно свободното си време.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама