Къде няма да има вода в София

07:00, 29 мар 19 / Общество 25 317 Topnovini

На 29 март 2019 г. (пeтък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Яков Крайков“ Център, район „Красно село“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Константин Иречек“, бул. „Ген. Едуард Тотлебен“, бул. „Пенчо Славейков“, ул. „Даскал Манол“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Пенчо Славейков“ ъгъла с ул. „Лайош Кошут“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 29 март 2019 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чучулига“, жк. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Чучулига“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Чучулига“ ъгъла с ул. „Майор Горталов“.

На 29 март 2019 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Петър Делян“, жк. „Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Петър Делян“ от ул. „Крали Марко“ до ул. „Чавдар войвода“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петър Делян“ №6.

На 29 март 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Галилео Галилей“, жк. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на
ул. „Лидице“ от ул. „Галилео Галилей“ до ул. „Александър фон Хумболт“, ул. „Галилео Галилей“ №32.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Лидице“ ъгъла с ул. „Александър фон Хумболт“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!
Ключови думи