Майкъл Болтън: "На сцената се чувствам у дома си"

20:20, 27 мар 19 / Култура 25 1601 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Музиката не е просто изпълнение. Тя е подготовка. Дали ще пишете или слушате музика... има песни, които са вечни и това е наградата, а сцената – там се чувствам най-много у дома, заедно с феновете ми, които са като семейство“, споделя Майкъл Болтън.

Българската публика ще има възможност да го чуе на живо на 18 юли в зала 1 в концерт организиран от Национален дворец на културата, част от световното турне на звездата.

Майкъл Болтън има повече от 20 години на сцената зад гърба си, които му печелят награда „Grammy“ за най-добър мъжки вокал, звезда на „Алеята на Славата“ в Холивуд и няколко платинени албума. Има продадени повече от 65 милиона записа в цял свят. Той се изкачва до първите места в музикалните класации с песента си „How am I supposed to live without you“ /„Как мога да живея без теб“/. Болтън реализира и редица успешни дуети с Лучано Павароти, Пласидо Доминго, Хосе Карерас, Рене Флеминг, Рей Чарлс, Пати Лабел, а публиката в зала 1 ще има възможност да чуе на живо една от най-емблематичните му песни – „Когато един мъж обича една жена“.

Освен изключителен певец, Майкъл Болтън е писал текстове за едни от най-големите звезди на нашето време, сред които: Боб Дилън, Пол Стенли, Лейди Гага, Даян Уорън и Дейвид Фостър.

Билети за концерта на Майкъл Болтън можете да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн на tickets.ndk.bg.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама