Талисманът на УЕФА за Евро 2020 предизвика бурни реакции у феновете

19:20, 27 мар 19 / Спорт 25 1293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От УЕФА официално представиха талисмана на Европейското първенство през 2020 година. Това се случи преди квалификацията между Холандия и Германия, играна на "Йохан Кройф Арена".

Талисманът носи името Скилзи (от англ. skills - умения). Специално за представянето на талисмана бяха поканени майсторите във фрийстайл футбола - Лив Кук и Тобиас Бекс. 

"Искахме да се отдалечим от традиционните талисмани, които видяхме на предишните европейски първенства, за да създадем символ, който е способен да взаимодейства с футболните фенове на континента", каза Гай-Лорен Епщайн, маркетингов директор за събитията на УЕФА.

Феновете обаче показаха, че изобщо не харесват талисмана. 

"Това? Сериозно?! Няма как да го направите по-грозно. Браво!", "Шегувате ли се? Какво е това?", "Отменете европейското първенство", гласят част от коментарите на запалянковците в социалните мрежи. 

Евро 2020 година ще се проведе в 12 различни държави. Градовете, които ще приемат срещи, са Лондон, Мюнхен, Рим, Баку, Букурещ, Дъблин, Копенхаген, Глазгоу, Будапеща, Билбао, Амстердам и Санкт Петербург.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама