Къде няма да има вода в София

07:00, 28 мар 19 / Общество 25 331 Topnovini

На 28 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хайдушка гора“, жк. „Белите брези“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хайдушка гора“ от ул. „Кюстендил“ до ул. „Дойран“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хайдушка гора“ ъгъла с ул. „Кюстендил“.

На 28 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Елемаг“, жк. „Изгрев“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Елемаг“ от ул. „Незабравка“ до ул. „Жетварка“, ул. „Самоков“ №78 и №80.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Елемаг“ ъгъла с ул. „Русаля“.

На 28 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чумерна“, Център, район „Оборище“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Росица“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Дунав“
ул. „Чумерна“ от ул. „Искър“ до ул. „Росица“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Росица“ №21.

На 28 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Ветрен“, жк. „Люлин“ 9, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Сливница“ от ул. „Бръшлянска низина“ до ул. „Беравица“ южно платно, ул. „Ветрен“, ул. „Беравица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Сливница“ ъгъла с ул. „Беравица“.

На 28 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Младен Павлов“, жк. „Яворов“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Цариградсо шосе“ от ул. „Георги Марков“ до ул. „Николай Ракитин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цариградсо шосе“ №47.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!
Ключови думи