Бестселърът „Без изход” от Тейлър Адамс излиза на български език

14:00, 30 мар 19 / Култура 25 1101 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бестселърът „Без изход” на Тейлър Адамс, изкачил се бързо в книжните класации на американския и английския пазар, излиза на български език в превод Камен Велчев на дни след като “20th Century Fox” обявиха, че Скот Франк най-вероятно ще бъде сценарист на едноименната екранизация.

Дарби Торн е студентка, запътила се сама през Скалистите планини, за да стигне възможно най-бързо до болницата, където оперират майка ѝ. Снежна буря обаче блокира проходите и се налага тя да отбие и да прекара нощта в крайпътен заслон високо в планината заедно с четирима непознати.

Историята, започваща като класически хорър филм, се превръща в истински кошмар, когато Дарби разбира, че в една от колите на паркинга, в кучешка клетка, е заключено 7-годишно момиче.

Кой е престъпникът е какво възнамерява да прави с жертвата си? Колко време ще трябва да чакат помощ?

Тейлър Адамс поднася майсторски изпипано четиво в духа на Джеймс Патерсън и Агата Кристи, което успява да пречупи добре познатите жанрови клишета и да разплете мистерията пред очите на читателя в една история, пълна с неочаквани обрати, държаща в напрежение от първата до последната страница.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама