Фондация „Искам бебе“ връчи наградата „Ангел на благодарността“ на д-р Милен Врабевски

18:20, 26 мар 19 25 839 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Навръх Благовещение Фондация „Искам бебе“ връчи своята годишна награда „Ангел на благодарността“ на д-р Милен Врабевски. Отличието тази година се дава на личности, които са допринесли цялостно за това да съществува фондация „Искам бебе“. Д-р Врабевски е първият и най-голям спомагател на инициативата, а към момента благодарение на директните му инвестиции са се родили 35 деца. 

„За България е най-важно да се раждат българчета. Ето защо посвещавам наградата си на увеличаването на мащабността на тази дейност. Благодаря на целия екип на Фондация „Искаме бебе“ за признанието! Продължаваме, защото си заслужава“, заяви д-р Врабевски.

През последните 12 години Фондация „Искам бебе“ и д-р Милен Врабевски вдъхнаха надежда на хиляди български семейства, които искат да имат своя рожба. Заедно се пребориха за създаването на държавен Фонд „Асистирана репродукция“, който работи вече от 10 години и благодарение на който повече от 8000 българчета се появиха на бял свят.

Д-р Врабевски и неговата Фондация "Българска Памет" продължават битката с демографската криза в България и с директни инвестиции в различни инициативи, които поощряват раждаемостта и вдъхват нови сили на семействата у нас. През 2018 година председателят на ФБП пое егидата над инициативата „Голямото семейство“, като към момента подпомага над 40 многодетни семейства в цялата страна. 

Тази година той бе поканен да стане част от новия Обществения съвет на ДНК (Движение за национална кауза), бидейки неизменна част от новата инициатива на организацията, начело с Андрей Арнаудов, имаща за цел да мотивира младите хора да станат родители без да отлагат момента, както и да им помогне да вземат информирано решение за това какви рискове крие закъснялото родителство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама