Любо Киров и Свилен Ноев - гости на втория концерт „Нина Николина Live”

19:00, 25 мар 19 / Култура 25 1183 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Любо Киров и Свилен Ноев са специални гости във втория концерт „Нина Николина Live” на 29 март.

Нина Николина и Свилен Ноев ще представят акустично изпълнение на хит сингъла на група „Остава“ - “Мъничко човече“, преплетено с "Руфинка болна легнала". С емблематичното име на българската поп и рок сцена Любо Киров в дует с Нина Николина ще изпълни „Море пиле, славей пиле“ в аранжимент на етноджаз формацията.

Проектът „Нина Николина Live” е с неподражаем стил, който включва български народни песни, които са погледнати по различен от традиционния начин, събиращ фолклор, етноджаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации.

“С проекта „Нина Николина Live” си поставям за цел да покажа как една самобитна, национална музика може да бъде направена разбираема и близка за хора от различни страни и култури. Желанието ми на артист е да покажа, че в музиката премахването на границите, всъщност само сближава хората и ги кара да откриват общото в своите култури, да се разбират и приемат по-добре едни с други“ , споделя изпълнителката.

На сцената с Нина Николина ще се качат виртуозните музиканти - Калин Вельов барабани и перкусии, Мартин Ташев тромпет и вокал, Ясен Велчев клавишни, Таня Първанова вокал. Концертът е с ефектна мултимедия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама