В последната седмица на март ще ни посрещнат и студени дни

14:15, 24 мар 19 25 1092 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В понеделник ще бъде предимно слънчево, със слаб запад-югозападен вятър. Минималните температури в повечето места ще са между 0 и 5 градуса, а дневните ще се повишат и максималните ще са между 18 и 23 градуса.

Във вторник от запад облачността бързо ще се увеличи и на места ще превали дъжд, в планините над 1000 м - сняг. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще бъде слаб до умерен и ще започне понижение на температурите, което ще продължи и през следващите дни.

В сряда, след временно разкъсване и намаление на облачността, по-късно тя отново ще се увеличи, на места ще има и слаби превалявания. В четвъртък, с вятър от изток-североизток, ще е най-хладно. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 7 и 12 градуса, а минималните - между минус 2 и 3 градуса. Ще е почти без валежи, по-късно през деня облачността ще се разкъса и ще намалее.

В петък вятърът ще се ориентира отново от запад-северозапад, в Дунавската равнина и ще се усили. Ще преобладава слънчево време. Сутринта ще е по-студено, с минимални температури в повечето места под нулата, дневните - слабо ще се повишат.

В събота вятърът ще се обърне от североизток, ще се усили. Облачността ще бъде предимно значителна, само на изолирани места ще превали слаб дъжд, в планините - слаб сняг. Все още сравнително хладно за края на март време.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама