Веселин Марешки: Стреснахме управляващите

10:30, 23 мар 19 / Политика 25 480 Topnovini
1

,,Показахме, че столетницата е по-маловажна от младата партия "Воля" и показахме, че сме по-важни защото не говорим за машинно гласуване като БСП, а за доходи, образование, здравеопазване – това е дневният ред". Това обяви в ефира на bTV Веселин Марешки.

Лидерът на ВОЛЯ коментира защо неговата партия първо напусна парламента като БСП, а след това обяви, че ще участват във формирането на кворума, но не и в дебатите в зала.

"Ние ги стреснахме, стреснахме управляващите, че няма просто така да си говорят. Да не мислите, че темата е за апартаментите, че някой си ги е купил на по-ниска цена. Това е най-малкото ощетяване на хората – не говорим за милиардите, които ще похарчим за самолетите, а сделката си върви тихомълком. От това дребнотемие искахме да ги събудим, да им кажем, че повече не може да продължава така", отбеляза още лидерът на ВОЛЯ.

Кворум на ръба без ВОЛЯ: Депутатите на Марешки бойкотират заседанията в НС (ОБЗОР) Мотивите са, че "парламентът се занимава с дребнотемие". Затова понякога ще идват, понякога - не 
Марешки обясни, че неговите депутати продължават да са в парламента, защото другата опасност е още по-голяма и безсмислена. "Предсрочни избори, харчене на милиони, лобиране от страна още по-слабо правителство, назначено от президента, грабеж, нов грабеж и повтаряне на същите резултати", отбеляза Марешки.

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани