Валери Симеонов: НФСБ ще се яви самостоятелно на евроизборите

16:30, 22 мар 19 / Политика 25 1137 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

НФСБ ще се яви самостоятелно на евроизборите, съобщи пред журналисти в Сливен председателят на партията Валери Симеонов, цитиран от БТА.
 
"Коалиционните ни партньори отдавна заявиха самостоятелно участие или участие в други коалиции", каза той: "Единият коалиционен партньор още през декември заяви, че ще участва в евроизборите в коалиция "Патриоти плюс" с Бареков с амбиции да постигнат три-четири места в Европейския парламент. Другият коалиционен партньор през януари са издигнали свой кандидат, учредили са предизборен щаб, изложили са билбордове. Въпреки че настоявахме да направим коалиция с ВМРО, те отказаха категорично. С "Атака" не може да се коалираме, заради сериозни външнополитически разминавания."

Продължават номинациите по структурите, като в началото на април ще бъдат представени участниците в листите, посочи Симеонов. Той бе категоричен, че ще предложат на избирателите най-доброто - малко приказки и изпълнение на поетите ангажименти.
 
Помолен да коментира очакванията на БСП за предсрочни избори след евровота, председателят на НФСБ каза, че от левицата искат да променят демократичното устройство на държавата, да спечелят властта без избори. Той бе категоричен, че това няма да се случи.

Симеонов бе на посещение в Сливен, за да се срещне с представители на средния и малкия бизнес, сред които и Асоциация "Здравословно хранене за децата". Той заяви, че целта на партията е да създаде максимални облекчения за средния и дребния бизнес. По думите на Симеонов, държавата е длъжник на тези два сектора, като те трябва да получат помощ, защото осигуряват 75 процента от работните места в България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама